Приключили гаранционни схеми

Гаранционна схема COSME

Финансирането по тази гаранционна схема е осъществено благодарение на контрагаранцията по програма COSME на Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ), създаден по силата на Плана за инвестиции за Европа (План "Юнкер"). Целта на ЕФСИ е да подпомогне финансирането и прилагането на продуктивни инвестиции в Европейския съюз и да се осигури нарастването на достъпа до финансиране.

Виж още ➔

НГФ 2019

Националният гаранционен фонд стартира четвърта поред гаранционна схема на собствен риск. Основната цел е подобряване на достъпа до финансиране от търговските банки за малките и средните фирми.

Виж още ➔

НГФ 2017/ 2018

Националният гаранционен фонд (НГФ) стартира трета поред, гаранционна схема на собствен риск. Основната цел е подобряване на достъпа до финансиране за малките и средни фирми от търговските банки.

Виж още ➔

НГФ 2015/ 2017

Националният гаранционен фонд (НГФ) стартира нова гаранционна схема на собствен риск. Основната цел е подобряване на достъпа до финансиране за малките и средни фирми от търговските банки.

Виж още ➔

НГФ 2014/ 2015

В началото на 2014 г. бе създадена нова гаранционна схема за собствен риск на НГФ. Нейната основна цел е увеличаване на достъпа до финансиране за малките и средни фирми от търговските банки.

Виж още ➔

Гаранции по проекти в сектор Земеделие

Гаранционната програма на НГФ е разработена съвместно с Министерството на земеделието и храните и стартира в началото на 2013 г.

Виж още ➔
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster